Eindhoven

Evoluon | Mei 3, 2018
Noord Brabantlaan 1A, 5652 LA Eindhoven

Agenda

*Workshops in het Engels

09.00 – 09.30 Registratie en koffie Registreren, netwerken, koffie/thee en snacks
09.30 – 09.45 Welkomsttoespraak
09.45 – 11.05 Sessie 1: Business File Server - Het implementeren van een professionele gegevensserver binnen uw bedrijf In deze sessie leert u hoe u toegang en delen op aftand beheert. Daarna komt u meer te weten over de integratie van de NAS in de Active Directory en het instellen van een CMS (Central Management System). Tot slot leert u alles over veiligheidsbeheer en hoe u uw gegevens deelt via onze producten.
11.05 – 11:25 Pauze Netwerken en koffie/thee
11.25 – 12:10 Sessie 2: Virtualization Cluster - Ontwikkel een efficiënte computing omgeving In deze sessie leert u hoe u een unified virtualizaton omgeving ontwikkelt en beheert met Synology Virtual Machine Manager. Dit biedt u waardevolle informatie over het toevoegen van middelen en het migreren van je VM's. Bovendien krijgt u tips over het optimaliseren van prestaties, het juiste licensing model en hoe u zorgt voor de hoogste beschikbaarheid met uw virtuele machines.
12.10 - 13:10 Lunch & netwerken Netwerken en lunch
13.10 – 14:35 Sessie 3: Surveillance Station - Hoe bouwt u een surveillance systeem met Central Management System (CMS)? In deze sessie leert u alles over Surveillance in kleine, middelgrote en grootschalige toepassingen. De architectuur van Synology's CMS - met een hostserver waar live-feeds en opnames van verschillende opnameservers gecentraliseerd worden - is een efficiënte oplossing waarmee alle camera's en videostreams op één centrale plek beheerd kunnen worden.
14.35 – 15.20 Afsluiting & netwerken Tijd voor discussie en netwerken
15.20 Einde

Belangrijk om te weten voor uw registratie

 • Kennisniveau: De Synology 2018 Workshops zijn exclusief gericht op resellers, IT-beheerders en zakelijke gebruikers. Heeft u een basiskennis van de Synology DSM features en producten en wilt u toch deelnemen aan dit event, dan kan Synology niet verantwoordelijk gesteld worden indien de inhoud van de workshops te geavanceerd is voor uw niveau.
 • Deelnamekosten en Synology producten: Voor elke Synology workshop wordt een bedrag in rekening gebracht. Deelnemers kunnen in het aanmeldformulier kiezen uit de volgende opties:
  1. 300 € (excl. BTW). Deelnemers ontvangen een DS218+ aan het einde van het event.
  2. 200 € (excl. BTW). Deelnemers ontvangen een RT2600AC router aan het einde van het event.
 • Voorwaarden voor registratie: Wanneer deelnemers het registratieformulier hebben ingevuld, ontvangen ze automatisch een e-mail die de registratie bevestigt. Vervolgens wordt elke inschrijving geanalyseerd door het Synology-team. Deelnemers worden nadien geïnformeerd over de status van hun inschrijving:
  1. Als de deelnemer voldoet aan de technische voorwaarden zoals hierboven geschetst en de aanmelding is goedgekeurd, ontvangt hij/zij een bevestigingsmail met de factuur. De deelnemer wordt in deze mail gevraagd het bedrag binnen de 7 (zeven) dagen te betalen. Zodra Synology de betaling heeft ontvangen, krijgt de deelnemer een bevestigingsmail en een QR-code die nodig is als toegangsbewijs bij de registratiebalie tijdens het event.
  2. Wanneer een deelnemer niet voldoet aan de technische voorwaarden zoals hierboven geschetst, zal hij/zij een plek toegewezen krijgen op de wachtlijst en toegang krijgen indien er een plek vrijkomt.
 • Annulering: Elke deelnemer kan zijn deelname aan de Synology workshops annuleren. Hiervoor gelden de volgende kosten:
  1. Annuleren tot 14 dagen voor het event: 20% van het deelnamebedrag.
  2. Annuleren vanaf 13 dagen voor het event of korter: 100% van het deelnamebedrag.
 • Benodigd materiaal: Neem uw eigen laptop mee. Het is een hands-on workshop!

Partners

Onze lokale partners zullen aanwezig zijn tijdens de Synology workshops. Tijdens de pauzes heeft u de gelegenheid om met hen te praten en vragen te stellen op hun stand.