Utrecht

Jaarbeurs - Meet up (Beatrixgebouw) | Mei 8, 2018
Jaarbeursplein 25, 3521 AR Utrecht

Agenda

*Workshops in het Engels

09.00 – 09.30 Registratie en koffie Registreren, netwerken, koffie/thee en snacks
09.30 – 09.45 Welkomsttoespraak
09.45 – 11.05 Sessie 1: Business File Server - Het implementeren van een professionele gegevensserver binnen uw bedrijf In deze sessie leert u hoe u toegang en delen op aftand beheert. Daarna komt u meer te weten over de integratie van de NAS in de Active Directory en het instellen van een CMS (Central Management System). Tot slot leert u alles over veiligheidsbeheer en hoe u uw gegevens deelt via onze producten.
11.05 – 11:25 Pauze Netwerken en koffie/thee
11.25 – 12:10 Sessie 2: Virtualization Cluster - Ontwikkel een efficiënte computing omgeving In deze sessie leert u hoe u een unified virtualizaton omgeving ontwikkelt en beheert met Synology Virtual Machine Manager. Dit biedt u waardevolle informatie over het toevoegen van middelen en het migreren van je VM's. Bovendien krijgt u tips over het optimaliseren van prestaties, het juiste licensing model en hoe u zorgt voor de hoogste beschikbaarheid met uw virtuele machines.
12.10 - 13:10 Lunch & netwerken Netwerken en lunch
13.10 – 14:35 Sessie 3: Surveillance Station - Hoe bouwt u een surveillance systeem met Central Management System (CMS)? In deze sessie leert u alles over Surveillance in kleine, middelgrote en grootschalige toepassingen. De architectuur van Synology's CMS - met een hostserver waar live-feeds en opnames van verschillende opnameservers gecentraliseerd worden - is een efficiënte oplossing waarmee alle camera's en videostreams op één centrale plek beheerd kunnen worden.
14.35 – 15.20 Afsluiting & netwerken Tijd voor discussie en netwerken
15.20 Einde

Belangrijk om te weten voor uw registratie

 • Kennisniveau: De Synology 2018 Workshops zijn exclusief gericht op resellers, IT-beheerders en zakelijke gebruikers. Heeft u een basiskennis van de Synology DSM features en producten en wilt u toch deelnemen aan dit event, dan kan Synology niet verantwoordelijk gesteld worden indien de inhoud van de workshops te geavanceerd is voor uw niveau.
 • Deelnamekosten en Synology producten: Voor elke Synology workshop wordt een bedrag in rekening gebracht. Deelnemers kunnen in het aanmeldformulier kiezen uit de volgende opties:
  1. 300 € (excl. BTW). Deelnemers ontvangen een DS218+ aan het einde van het event.
  2. 200 € (excl. BTW). Deelnemers ontvangen een RT2600AC router aan het einde van het event.
 • Voorwaarden voor registratie: Wanneer deelnemers het registratieformulier hebben ingevuld, ontvangen ze automatisch een e-mail die de registratie bevestigt. Vervolgens wordt elke inschrijving geanalyseerd door het Synology-team. Deelnemers worden nadien geïnformeerd over de status van hun inschrijving:
  1. Als de deelnemer voldoet aan de technische voorwaarden zoals hierboven geschetst en de aanmelding is goedgekeurd, ontvangt hij/zij een bevestigingsmail met de factuur. De deelnemer wordt in deze mail gevraagd het bedrag binnen de 7 (zeven) dagen te betalen. Zodra Synology de betaling heeft ontvangen, krijgt de deelnemer een bevestigingsmail bevattend het bewijs van betaling.
  2. Wanneer een deelnemer niet voldoet aan de technische voorwaarden zoals hierboven geschetst, zal hij/zij een plek toegewezen krijgen op de wachtlijst en toegang krijgen indien er een plek vrijkomt.
 • Annulering: Elke deelnemer kan zijn deelname aan de Synology workshops annuleren. Hiervoor gelden de volgende kosten:
  1. Annuleren tot 14 dagen voor het event: 20% van het deelnamebedrag.
  2. Annuleren vanaf 13 dagen voor het event of korter: 100% van het deelnamebedrag.
 • Benodigd materiaal: Neem uw eigen laptop mee. Het is een hands-on workshop!

Partners

Onze lokale partners zullen aanwezig zijn tijdens de Synology workshops. Tijdens de pauzes heeft u de gelegenheid om met hen te praten en vragen te stellen op hun stand.


Axis

Axis biedt intelligente beveiligingsoplossingen voor de bescherming en beveiliging van mensen, bedrijven en instellingen. Het doel van Axis is bij te dragen tot een veilige, slimme wereld. Als marktleider op het gebied van netwerkvideo zorgt Axis voor de technische vooruitgang in de industrie door de voortdurende ontwikkeling van innovatieve netwerkproducten. De Axis-producten zijn allemaal gebaseerd op een open platform. Axis hecht veel belang aan de langetermijnrelaties en wereldwijde partners en biedt hen baanbrekende netwerkproducten en technische knowhow voor gevestigde en nieuwe markten. Klanten profiteren van dit wereldwijde partnernetwerk. Axis heeft meer dan 2.700 toegewijde medewerkers in meer dan 50 landen en werkt samen met meer dan 90.000 partners.

Western Digital

Wij creëren omgevingen waar uw data kunnen toenemen. Overal waar data aanwezig zijn, bevorderen wij de innovatie die nodig is om resultaten te boeken, vandaag en in de toekomst die u morgen creëert. Nieuwe apparaten, nieuwe systemen, nieuwe oplossingen, allemaal geoptimaliseerd en afgestemd om de juiste omstandigheden te creëren waarin uw data hun volledige potentieel kunnen realiseren.