Călătoria ta către stocarea privată începe aici

Faceti mai multe cu Synology DiskStation

Banner Background
Banner Background
Banner Background
Banner Background Item
Banner Background Item
Banner Background Item
Banner Background Item
Banner Background Item
Banner Background Item

Un dispozitiv pentru nevoile tale de date

De la consumul zilnic de media la organizarea fișierelor pentru proiecte personale și activități secundare - simplifică-ți viața digitală cu ajutorul unei Synology DiskStation, o soluție de stocare în cloud privată, prietenoasă pentru începători

Stocați toate datele dvs. într-un singur loc

Aflați mai multe
store

Puneți ordine în colecțiile dvs. digitale

Aflați mai multe
bring

Accesați, sincronizați și partajați cu ușurință

access

Nu mai pierdeți niciodată nici un fișier

never

Află mai multe despre soluțiile Synology

Încrederea creatorilor tăi preferați...

The Slow Mo Guys

The Slow Mo Guys

"Pentru prima dată de când am lansat acest canal în tinerețea mea la 20 de ani, nu mai trebuie să-mi fac griji cu privire la spațiul de stocare - ceea ce se simte absolut minunat."

The Slow Mo Guys

The Slow Mo Guys' pick: Synology HD6500

The Slow Mo Guys integrează Synology în procesul lor creativ, bazându-se pe soluțiile sale robuste pentru nevoile de stocare de mare capacitate în capturarea detaliilor intricate pentru proiecte de slow-motion mari și de înaltă rezoluție. Synology DiskStation oferă extensibilitate la cerere și acces la distanță, permițându-le să continue să captureze detalii fascinante în mișcare lentă exquisă.

bg
James Hoffmann

James Hoffmann

Totul funcționează cu ajutorul NAS-ului Synology. L-am cumpărat acum un an sau doi și l-am ales pentru că este foarte ușor de configurat și de utilizat. [...] Pot chiar să editez de pe NAS, ceea ce este grozav. [...] Super ușor, super bun.

James Hoffmann

Alegerea lui James: DS1621+

James Hoffmann, barman britanic și guru al cafelei de pe YouTube, își alimentează canalul cu un DiskStation compact cu 6 bay-uri. Configurarea ușoară, care nu irosește timpul, și opțiunea de a actualiza serverul pe măsură ce canalul crește sunt principalele motive pentru care James a ales Synology.

bg
DIY Perks

DIY Perks

Trecerea la un NAS a fost o adevărată descoperire. Este o ușurare imensă să am în sfârșit toate materialele mele de lucru în siguranță.

DIY Perks

Alegerea lui Matthew: DS1821+

Artizanul YouTube Matthew Perks a descoperit Synology după ce s-a confruntat în mai multe rânduri cu pierderi catastrofale de date. Înlocuirea unităților USB externe cu un DiskStation cu 8 bay-uri i-a oferit liniștea de care are nevoie pentru a se concentra pe proiectele sale creative de bricolaj, știind că datele sale sunt în siguranță.

bg
Sara Dietschy

Sara Dietschy

În centrul tuturor acestor lucruri se află doar un singur dispozitiv mare NAS Synology. Sunt atât de multe lucruri pe care le pot face cu el și, sincer, Synology DSM a cam pus stăpânire pe viața mea... într-un sens bun!

Sara Dietschy

Alegerea Sarei: DS1618+

YouTuberul de top în domeniul tehnologiei Sara Dietschy a folosit un DiskStation cu 6 bay-uri pentru a crea o nouă configurație de editare la distanță pentru ea însăși și pentru editorul principal al canalului său, Kyle, depășind neajunsurile cloud-ului public prin intermediul unor instrumente intuitive de gestionare și partajare a datelor.

bg
Andrey Lebrov

Andrey Lebrov

Sistemul de management al Synology este foarte ușor de utilizat și atât de flexibil încât se poate adapta la orice nevoi - cu adevărat. [...] Pur și simplu îmi plac instrumentele care îmi fac viața mai ușoară. Acesta este un exemplu genial.

Andrey Lebrov

Alegerea lui Andrey: DS1621+ și DS1621xs+

Artistul VFX Andrey Lebrov a adoptat Synology atât pentru studioul său, cât și pentru stația de lucru personală de acasă. Datorită fiabilității DiskStation-urilor sale, a capacității de extindere la cerere și a opțiunilor de acces de la distanță, el ne poate alimenta imaginația cu animațiile sale futuriste CG.

bg
Matti Haapoja

Matti Haapoja

"Synology... incredibil. [...] Îl poți accesa de oriunde din lume, atâta timp cât ai internet. Toate fotografiile și filmările noastre sunt aici, așa că dacă avem nevoie de o fotografie rapidă pentru a o posta pe Instagram sau avem nevoie de acel clip din acel video... ei bine, este acolo și îl putem accesa fie că sunt acasă, fie că suntem în călătorie [...]. Synology... super grozav."

Matti Haapoja

Alegerea lui Matti: DS1821+

Matti Haapoja, regizor de film născut în Finlanda și adoptat în Canada, se bazează pe un DiskStation cu 8 bay-uri pentru a-și face canalul YouTube și afacerea mai flexibilă datorită numeroaselor opțiuni de acces de la distanță.

bg

...și mărcile pe care le îndrăgești

Unilever
UNESCO
Shiseido
Holiday Inn
BBC MEDIA ACTION

Alegeți DiskStation-ul dvs.

Cu o varietate de capacități de bază și funcții din care puteți alege, există un DiskStation pentru fiecare.

Serie J

Serie J

Serie Value

Serie Value

Serie Plus

Serie Plus

Serie XS/XS+

Serie XS/XS+

Număr de utilizatori 1 1-5 1-50 1-250
Capacitate maximă2. 36 TB 36 TB 180 TB 180 TB
Îmbunătățirea performanțelor, a memoriei și a rețelelor
Suport pentru backup-ul datelor SaaS
Capacități de supraveghere video Până la 16 camere IP Până la 30 de camere IP Până la 40 de camere IP Până la 90 de camere IP
Garanție 2 ani + Garanție extinsă Plus disponibilă3 2 ani + Garanție extinsă Plus disponibilă3 3 ani + Garanție extinsă Plus disponibilă3 5 ani
Aflați mai multe Aflați mai multe Aflați mai multe Aflați mai multe

Achiziționați la magazinul dvs. preferat

Achiziționați Synology NAS de la magazinul dvs. online preferat

Note:

  1. Bazat pe un DiskStation cu 12 bay-uri configurat cu RAID 6. Adăugând unități de expansiune, vândute separat, puteți crește și mai mult capacitatea de stocare.

  2. Pe baza modelului cu cea mai mare capacitate din serie, configurat folosind RAID 6. Adăugarea de unități de expansiune, vândute separat, poate crește și mai mult capacitatea de stocare.

  3. Garanția extinsă Plus este disponibilă în anumite regiuni. Verificați eligibilitatea dvs. here.