Antwerpen

ALM Antwerpen - Marco Polo B en Orangerie | April 17, 2019
Filip Williotstraat 9, 2600 Antwerpen, België

Agenda

*Workshops in het Engels

09.00 – 10.00 Registratie en koffie
10.00 – 10.05 Welkomsttoespraak
10.05 – 10.55 Back-up en restore: Bescherm belangrijke gegevens en beveilig uw IT-infrastructuur.
10.55 – 11.10 Pauze
11.10 – 12.00 File server: Implementeer een professionele bestandsserver binnen uw organisatie.
12.00 – 13.00 Lunch & netwerken
13.00 – 13.50 Virtualization: Benut het volledig potentieel van uw IT-netwerk.
13.50 – 14.05 Pauze
14.05 – 14.55 Surveillance: Ontdek hoe u een eigen surveillance-netwerk kunt draaien op uw NAS.
15.00 – 16.00 Afsluiting & netwerken

Belangrijk om te weten voor uw registratie

 • Deelname geschikt voor:
  De Synology Partner's Day 2019 toont nieuwe, geavanceerde oplossingen aan distributeurs, resellers, IT-beheerders en zakelijk gebruikers.
 • Voorwaarden:
  De Synology Partner's Day 2019 in Antwerpen wordt exclusief georganiseerd voor partners van Synology. Inschrijving is alleen mogelijk op uitnodiging en acceptatie van Synology. De Synology Partner's Days 2019 zijn bedoeld voor geavanceerde gebruikers. Een goede kennis van de functionaliteiten van DSM en Synology producten wordt dan ook ten hoogste aanbevolen.
 • Regels voor inschrijving:
  Partner Day Synology 2019 in Antwerpen is alleen op uitnodiging en acceptatie open. Vanwege het zeer beperkte aantal plaatsen behoudt Synology zich het recht voor om elke registratie te evalueren en te weigeren. Synology herinnert u eraan dat als u bent geaccepteert, u 1 plaats hebt op dit evenement. We adviseren u om iemand uit uw bedrijf te betrekken die een diepgaande technische expertise heeft of wil hebben van onze producten, zoals uw systeemarchitect of IT-beheerder.
 • Kosten van deelname:
  De Synology Partner's Day 2019 in Antwerpen is gratis te bezoeken door iedereen met een uitnodiging.
 • Waarom u deel moet nemen:
  Deelnemers krijgen de kans om onze oplossingen te ontdekken, hun kennis van onze producten te verbeteren en Synology-teams te ontmoeten. De workshops zullen in het Engels zijn.
 • Annulering:
  Deelnemers kunnen hun inschrijving voor de Synology Partner's Day 2019 in Antwerpen annuleren. Het aantal plekken is beperkt, dus laat het ons weten mocht u verhinderd zijn. Dat kan via het volgende e-mailadres: partnersday2019_nl@synology.com.
 • Verplicht materiaal:
  Neem uw laptop mee. Tijdens de sessies krijgt u de kans om onze oplossingen te gebruiken, maar het gebruik van een computer is daarvoor noodzakelijk.


Seagate

Seagate is een wereldleider op het gebied van data-opslagoplossingen en ontwikkelt uitzonderlijke producten waarmee individuen en bedrijven over de hele wereld hun meest waardevolle bedrijfsherinneringen en -gegevens kunnen creëren, delen en behouden. Ontdek de IronWolf-reeks harde schijven en SSD's die zijn geoptimaliseerd voor NAS-systemen tijdens Synology-trainingen.

Western Digital

Western Digital creëert omgevingen waarin data opbloeien. Het bedriijf ondersteunt de innovatie die nodig is om klanten te helpen om de groeiende hoeveelheid data vast te leggen, te behouden, te openen en te veranderen. Overal waar data is, van geavanceerde datacenters tot mobiele sensoren tot onze persoonlijke devices, helpen onze toonaangevende oplossingen de mogelijkheden van data te benutten. Western Digital® datagecentreerde oplossingen bestaan uit de merken Western Digital®, G-Technology™, SanDisk®, Upthere™ en WD® brands.

Kingston

Kingston is de grootste onafhankelijke producent van technologieproducten wereldwijd. Door de combinatie van het meest uitgebreide en strenge testproces in de geheugenindustrie, gratis tech-ondersteuning en het continu uitrollen van innovatieve technologieën, heeft Kingston Technology door de jaren heen een standaard neergezet voor kwaliteit en betrouwbaarheid binnen de geheugenindustrie. Betrouwbaarheid is de hoeksteen van de productstrategie van Kingston en speelt een belangrijke rol in het onderhouden van langlopende relaties met klanten. Kingston zet zich met iedere nieuwe ontwikkeling in voor de verbetering van industriestandaarden, zonder dat dit ten koste gaat van de betrouwbaarheid van de producten.

Axis

Axis maakt een slimmere en veiligere wereld mogelijk, door netwerkoplossingen te ontwikkelen die inzicht bieden in het verbeteren van de veiligheid en nieuwe manieren van zakendoen. Als marktleider in netwerkvideo biedt Axis producten en diensten voor videobewaking en beeldanalyse, toegangscontrole en audiosystemen. Axis heeft ruim 3.000 toegewijde werknemers in meer dan 50 landen en werkt samen met een wereldwijd netwerk van partners om klantspecifieke oplossingen te leveren. Axis is opgericht in 1984 en heeft zijn hoofdkantoor in Lund, Zweden.